ЗА НАС

Нашата мисия И АСОРТИМЕНТ

КОИ СМЕ НИЕ

“Нико-Агротехника” ООД е основана през 1992г в Добрич и може да се похвали с над 30- годишно уверено присъствие на пазара на земеделска техника в Добруджа. През годините стартовият асортимент от машини Claas и Аmazone, които предлагаме и обслужваме, беше допълнен от цялата гама на пазарния лидер Lemken,  както и на шведските амфибии Truxor. Ние разбираме важността на селското стопанство и сме тук, за да подкрепим нашите клиенти с висококачествени продукти и услуги. Нашата компания предлага широк спектър от селскостопански машини и оборудване. Независимо дали сте малък земеделски стопанин или голямо селско стопанство, ние имаме решения, които ще отговарят на вашите нужди. Нашият асортимент включва трактори, комбайни, прикачни уреди, сеялки, и много други иновативни продукти.

ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ИЛИ НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ В НАШАТА КОНТАКТНА ФОРМА

ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ

НАШИТЕ КАЧЕСТВА СА:

– Качество и Надеждност: Вярваме в предоставянето на продукти с високо качество и надеждност, които ще ви помогнат във вашия земеделски бизнес.
– Професионализъм: Нашият екип от експерти винаги е готов да ви консултира и предложи най-добрите решения за вас.
– Обслужване и Поддръжка: Ние предлагаме компетентно техническо обслужване и поддръжка, за да гарантираме дълготрайната работоспособност на вашите машини. Ние сме горди да бъдем на ваша страна, и сме готови да ви подкрепим в постигането на вашите цели в селското стопанство.
Благодарим Ви, че избрахте  “Нико-Агротехника” ООД